Brunch With Us Cluj

Brunch With Us Cluj

Olivo Coffee Culture

2023. január 17. - Brunch With Us Cluj

image00012_3.jpegHa színesebbé akarod tenni a reggeledet, mindenképpen ajánljuk az Olivo Coffee Culture-t. A helyszínt jellemzi a zöld növények sokasága, ami egy kellemes hangulatot biztosít a vásárlók számára. Az Octavian Petrovici utca 7-es szám alatt található az Erdélyi Történeti Múzeum környékén, egy kisebb lépcsőn fel kell menni, belépve pedig a kellemes kávé illat lepi meg a brunch kedvelőket.

Az Olivo Coffee Culture 2012-ben kezdte meg aktivitását, 2022-ben pedig elnyerte az első helyezést a National Roasting Championship-en. Kézzel perzselik a jól megtermett babot, amit gondosan betakarítanak és fenntartható módon értékesítenek. Az Olivo kávéit számos más helyen is meg lehet kóstolni, éttermekben, kávézókban az egész országban. Szívesen képviselik a termékeiket konferenciákon, workshoppokon, sőt akár még lakoldalmakon is. Az esküvőkön espresso bárt, elkötelezett barista csapatot és tanácsadást kínálnak az együttműködés során.

zoomcrop.jpgA rendelés QR kódon keresztül zajlott. Fogyasztottunk Turkish Poached Eggs-et joghurttal, Shakshuka-t tojással fetával és édes burgonyával. A Poached Eggs kipróbáltuk kevesebb csípőssel, pontosan tudták mennyi csípős oliva olaj kell, hogy egy ízletes ételt készítsenek azoknak is akik nem a csípős ételek kedvelői. Innivalónak hosszú Espresso-t és Fruit Storm teát rendeltünk. Teákból is sokfélékkel rendelkeznek, mint például a Kagoshima Sencha vagy Anhui, amiket nem lehet bármelyik kávézóba megtalálni.

Érdekességként, az Olivo Coffee Culture tanácsadási szolgáltatásokat is kínálnak olyanoknak akik fel akarják építeni a kávézós üzletüket, vagy olyanoknak is akiknek már megvannak az ügyfelek és fejleszteni szeretnék a termékeiket és szolgáltatásaikat. Mindazonáltal speciális képzéseket is tartanak, céljuk a készségek fejlesztése annak érdekében, hogy a kávérajongókból aimage00008.jpeg kávéspecialistávájá váljanak. Olyanokra tanítanak, mint például: pörkölési készségek, alapvető-, középfokú-, haladó barista készségek, Latte Art és sok más.

Összegezve fogyasztás szempontjából teljesen meg voltunk elégedve, az ott dolgozók kedvesen és jó humorral fogadtak bennünket, az ár pedig középkategóriának sorolható. A kávézónak terasza nincs, és nem hajtanak végre kiszállítást.

Név: Olivo Coffee Culture

Cím: Octavian Petrovici 7

Nyitvatartás:

Hétfő: 7:30 – 15:00

Kedd: 7:30 – 19:00

Szerda: 7:30 – 19:00

Csütörtök: 7:30 – 23:00

Péntek: 7:30 – 23:00

Szombat: 8:30 – 23:00

Vasárnap: 8:30 – 19:00

Tudnivalók: Helyben fogyasztás/ Kifőzde/ Nem szállítanak ki/ Lehet kártyával fizetni

Facebook: https://www.facebook.com/OlivoCoffeeCulture

Instagram: https://www.instagram.com/olivocoffeeculture/

Ár: Középkategória

A bejegyzés trackback címe:

https://brunchwithuscluj.blog.hu/api/trackback/id/tr6618028112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása