Brunch With Us Cluj

Brunch With Us Cluj

Roots - Urban Tastery

2022. november 22. - Brunch With Us Cluj

Az első hely, ahová ellátogattunk a Roots Urban Tastery volt. A FSEGA mellett található, a hely tökéletes, ha a barátaiddal, a pároddal vagy esetleg egyedül szeretnél egy jót reggelizni. A hely stílusa indusztriális, fényes, tágas és kényelmes. A falakon megtalálhatóak Cristina Frei rajzai, aki egy helyi illusztrátor. A felszolgáló kedves volt és segítőkész. Tudni kell, hogy a menü QR kód-os változatban van tehát szükséges egy telefon ahhoz, hogy választani tudjunk a kínálatból. Számunkra ez előnynek számít, mivel gyakran előfordul, hogy egy menüt küldenek egy asztalhoz, vagy elfogynak a menük így kevesebbet tudnak adni, mint ahányan ülnek az asztalnál.  img_7381.jpeg

Innivalóként rendeltünk cappuccinó-t, latte-t, matcha latte-t és white forest teát. Számunkra nagyon ízletes. Tudni kell, hogy egy specialty coffee kávézóról van szó, ahol kétféle kávé keverék közül lehet választani, amelyeket az Origo kávépörkölőben készítenek. Az egyik a Confort Blend (a ház keveréke, a kiegyensúlyozott aromák dominálják) és a másik pedig a Single Origin Blend (Afrikából és Közép-Amerikából válogatott kávé, amely a betakarítási időszaktól függően változik).

img_7370.jpegAmi az ételt illeti nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy aki ide betér, garantáltan nem távozik üres gyomorral, amiről többek között az avo toast, poached egges and salmon, turkey toast vagy az acai bowl gondoskodnak. Az étlapon szereplő összes fogás természetes alapanyagokból készül, de a szendvicsek, és a pékáruk között az egészségre kevésbé adó vendégek is találnak kedvükre valót, mint például black pancakes.img_7383.jpeg

Ha nagyon ízlett a kávé vagy valamilyen különleges hozzávaló akkor azokat megvásárolhatod mivel a kávézó és reggeliző hely boltként is működik. Leginkább helyi termékeket lehet vásárolni (pl.: a Sunday bites mogyoróvaj krémét vagy a kesudió vaját), illetve különlegesebb italok is felfedezhetőek a polcokon.

Összegzésképpen a Roots Urban Tastery, kávézó és reggelizőhely jó helynek bizonyult, ahol jókat lehet inni és enni. Véleményünk szerint az árak korrektek. Leginkább azoknak az embereknek ajánljuk, akiknek fontos a kisebb vállalkozások támogatása és előnybe helyezik az egészséges és minőségi ételeket.

Név: Roots Urban Tastery

Cím: Alexandru Vaida Voevod utca, 16 sz., Kolozsvár (ro.: Strada Alexandru Vaida Voevod 16, Cluj-Napoca)

Nyitvatartás:

hétfő: 8:00–16:00

kedd: 8:00–16:00

szerda: 8:00–16:00

csütörtök: 8:00–16:00

péntek: 8:00–16:00

szombat: 9:00–17:00

vasárnap: 9:00–17:00

Tudnivalók: Vegetáriánusbarát/ Lehet kártyával fizetni/ Rendelkezik kültéri ülőhellyel/ WI-FI/ Takeaway/ Tolószékkel is megközelíthető/ Nem szállítanak ki.

Facebook: https://www.facebook.com/roots.tastery/

Instagram: https://www.instagram.com/rootsurbantastery/

Ár: közepes, az árak korrektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://brunchwithuscluj.blog.hu/api/trackback/id/tr8417984386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása