Brunch With Us Cluj

Brunch With Us Cluj

Doamna T

2022. december 06. - Brunch With Us Cluj

Valami újra vágynál, vagy talán visszautaznál egy kicsit a múltba? Bruncholni lenne kedved, de hiányzik nagymamád főztje? Akkor itt az ideje, hogy ellátogass a Doamna T kávézóba. A kávézó teljesen visszaadja a vintage hatást, de nem csak a hangulata kapcsán, hanem a felszolgálásban is. A Napoca utca 10. szám alatt található, egész pontosan a belső udvarból lehet megközelíteni. Igazán pozitív meglepetést jelentett számunka, mind a kiszolgálás, mind az ételek terén.img-4238.jpg

Amit igazán érdemes tudni a Doamna T-ről, hogy egy idősebb, ámbár magát igazán jól tartó hölgy vezeti, aki egy személyben játssza a pincér, a báros és a szakács szerepét is, ezzel elkápráztatva minket. Teljesen egyetértve jelentsük ki, hogy mindent lehet csak akarni kell. Mint ahogy említettük, ő felel mindenért, ezért türelemmel végig kell várni, ahogy a rendelést felveszi, majd ki is hozza. A menüt papír formátumában lehet igényelni, valamint amit mindennél jobban szeretnénk kiemelni, hogy minden ott helyben készül, mindent a hölgy készít.

A kávézó nevéről csak annyit említenénk meg, mint érdekesség, hogy a román irodalom legcsinosabb, legszexibb női karakterét jelenti.

img-4264.jpgFogyasztottunk Fromage-t, vagyis vegyes sajttálat; Bruschete-t, amelyet vegyes változatban lehetett fogyasztani, teljes kiőrlésű pirítóssal; Sajtos canapele, ami háromféle sajtot rejtett teljes kiőrlésű pirítóssal, valamint Édes palacsintát, amely sütőben sült mézes fahéjas almával volt megtöltve.

Kávékínálata sem megszokott a helynek, lehet fogyasztani Café Brise-t, Café Dalgona-t, de amit mi meleg szívvel tudunk ajánlani, az a Café Amour volt. Ez tartalmazott kávét, tejszínt, fahéjat és fehér csokoládét.

Összegezve a Doamna T nagyon kellemes és roppant hangulatos helynek bizonyult, bár eleinte kissé elfogultak voltunk, hogy hogyan sikerül mindent tökéletesre kiviteleznie a hölgynek, img-4275.jpg de ahogy fentebb is jeleztük, igazán pozitívat csalódtunk. Az árak szerintünk teljesen rendben voltak. A kávézó rendelkezik egy kisebb terasszal is a dohányzók számára, de csak bent, a kávézóban lehet a rendelést leadni. A kávézót az igazi vintage szerelmeseinek ajánljuk vagy olyan személyeknek, akik nyitottak az újra, valamint akik szívesen elidőznek egy pár órát Kolozsvár központi részén.

 

Név: Doamna T

Cím: Napoca utca 10. szám, Kolozsvár (ro.: Strada Napoca 10, Cluj-Napoca)

Nyitvatartás:

            hétfő: Zárva

            kedd: Zárva

            szerda: 14:00 – 22:00

            csütörtök: 14:00 – 22:00

            péntek: 14:00 – 22:00

            szombat: 14:00 – 22:00

            vasárnap: 14:00 – 22:00

 

Tudnivalók: Lehet kártyával fizetni/ Rendelkezik kültéri ülőhellyel/ Wi-Fi/ Nem szállítanak ki/Nem vegán barát.

Facebook: https://www.facebook.com/DoamnaT

Instagram: https://www.instagram.com/doamnat_/

Ár: az igényeknek teljesen megfelelő.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://brunchwithuscluj.blog.hu/api/trackback/id/tr4217995844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása