Brunch With Us Cluj

Brunch With Us Cluj

Bujolé, francia hangulat Kolozsvár főterén

Old, new, French – this is Bujolé.

2022. december 20. - Brunch With Us Cluj

Nincs elérhető leírás.Otthon Kolozsvár szívében? A Mátyás Király téren elhelyezkedő Bujolé egy otthonos, barátságos, kellemes környezetet biztosít a nap bármely étkezéséhez. A hely hangulatához hozzájárul a hely berendezése, ahol kényelmes ülőhelyek mellett különböző dekorációs elemekkel fokozzák az otthon érzetét, mint például egy óriás szív a bárpult felett vagy az uralkodó türkíz szín jelenléte, amely nyugtató hatással bír. Az ajtón belépve viszonylag tágas tér fogad, ahol mindenki megtalálhatja a számára tökéletes helyet, hatalmas ablakainak köszönhetően a hidegebb időkben, bentről is gyönyörködhetünk a Mátyás Király tér szépségeiben, viszont nyáron, a teraszon is elfogyaszthatjuk ételünket vagy a frissítő italunkat.

Nincs elérhető leírás.Hidegebb és melegebb időben is jó szívvel ajánljuk bármely kávéjukat, amelyet profi baristák készítenek meglehetősen finom végeredménnyel. Eddig mi itt fogyasztottuk el a legfinomabb cappuccinonkat. Az italunk mellé a Breakfast toast nevezetű ételt választottuk, amely meglepetésünkre, igaz, csak azért mert nem voltunk elég figyelmesek a menü olvasása során, nem csak sós, de édes ízeket is tartalmazott, így nem feltétlenül kell meghozni azt a nehéz döntést, hogy inkább melyik ízvilágú reggeli legyen. Ez a menü tartalmaz magvas kenyeret, avokádó krémet, cherry paradicsomot, tojást, sonkát, holland mártást, édes kenyeret/ bundás kenyeret és sárgarépa dzsemet. Rendkívül ízletes volt és tökéletesen jól laktunk vele. Természetesen, ha kifejezetten sós vagy édes reggelire vágysz, azt is találhatsz az étlapon, mivel rendkívül bő választékkal rendelkeznek. A hely különlegességéhez hozzá tartozik, hogy nem csak reggelizős hely, hanem az ebéded vagy akár a vacsorád is elfogyaszthatod itt egy finom bor, esetleg egy koktél társaságában. Továbbá minden főétkezéshez különböző étlap társul, amelyeket rendszeresen aktualizálnak és időszaknak, évszaknak megfelelő menüsort állítanak össze, amelyet a friss, házi, szezonális, szavakkal jellemeznek.

Nincs elérhető leírás.És, hogy hol köszön vissza a nevéből adódó francia vibe? Főként a hely designjában, amely a Provence-i stílust képviseli, a kellemes, barátságos, melegséget árasztó légkörből adódóan, emellett a rusztikus fa bútorzatnak, a kék szín dominanciájának köszönhetően. A Provence-i stílus a Dél-Franciaországban található helyiségről kapta a nevét, amelynek jellegzetességei a lehengerlő ízvilágú konyha, fűszerek, szőlők, borok, levendula földek és a csodaszép tenger. Tehát nem, csak a designe-jában, de a konyhájában és az étlapon is visszaköszönnek Provence ismertető jegyei. Nincs elérhető leírás.

Összességében mi teljesen elégedettek voltunk az ételekkel, a kiszolgálással és magával a hellyel egyaránt. Más helyekhez viszonyítva nem neveznénk egy drága helynek, inkább ár- érték arányosnak. Tehát, ha Mátyás Király téren jársz és meginnál egy finom kávét, vagy ennél egy jót, de nem tudsz választani az éttermek közül szerintünk megéri benézni ide.

Név: Bujolé

Cím: Mátyás Király tér, 15. szám (Piața Unirii, nr. 15, Cluj Napoca)

Nyitvatartás:

Hétfő-Szombat: 9:30 – 23:30

Vasárnap: 10:00 – 23:00

Tudnivalók:  Lehet kártyával fizetni/ Rendelkezik kültéri ülőhellyel (nyáron)/ Wi-Fi/ Nem szállítanak ki/Nem vegán barát.

Facebook: https://www.facebook.com/bujole/

Instagram: https://www.instagram.com/bujolecj/

Weboldal: http://www.bujole.com/

Ár: elvárásoknak megfelelő, közepes árak

A bejegyzés trackback címe:

https://brunchwithuscluj.blog.hu/api/trackback/id/tr2118003700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása